Att byta fönster med Jämtfönster

Kostnadsfritt hembesök

Hembesök och offertförslag med fast pris

Våra fönstermästare kommer personligen hem till dig och tillsammans planerar och hittar ni den bästa lösningen för ditt hus till ett fast pris. Vid godkänd offert får ni även ett planerad leveransdatum. Genom Wasa Kredit kan vi erbjuda fördelaktiga finansieringslösningar.

Hembesök
Specialtillverkning

Specialtillverkning efter funktion och tillval

Våra fönster och dörrar utgår från grundmodeller och speciallbyggs utifrån måtten som tas i samband med hembesöket och de val av tillbehör, som persionner, myggnät och specialglas du gjort.

Montering & installation

Ut med de gamla och in med de nya

När dina fönster är färdigtillverkade kommer våra montörer ut till dig och tar ut och fraktar bort de gamla fönstrena och installerar de nya, inklusive fönsterbleck, bänk och lister.

Montering
Genomgång och utvärdering

Tillsammans går vi igenom arbetet och produkterna

När installationen är genomförd går montören igenom arbetet tillsammans med dig och visar produkterna och hur de fungerar. Vi säkerställer i detta steg att leverans och montering motsvarar det som du beställt. Vi hjälper dig även med ROT-avdraget.

10 års garanti

Lika trygg som du kan vara när vi utför arbetet, kan du också vara i framtiden.Vi lämnar alltid 10 års garanti på både fönster och montage. Betalning sker först när arbetet är slutfört och som en hjälp på vägen finns även möjlighet till att dela upp fakturan.