Nya fönster & dörrar för ditt boende

ERA Fönster

Fönster & dörrar för nordiskt klimat

Fönster och dörrar med snygg design och genomtänkta detaljer som klarar tuffa nordiska väderförhållanden som länge står emot tidens tand. Alla fönster tillverkas av högklassig furu med täta årsringar som tryckimpregnerats enligt en unik metod för absolut bästa rötskydd. Med aluminiumbeklädnad skyddas fönstret ytterligare, något som lämpar sig extra bra i utsatta lägen.
Vi erbjuder hela 30 års garanti mot röta för aluminiumklädda fönster.

ERA Fönster
Stella – En lysande stjärna när du ska byta fönster
Stella

Genomtänkt in i minsta detalj

Stella är ett elegant fönster med smäcker profil som släpper in mer ljus, samtidigt som det låga U-värdet ger lägre energiförbrukning. Ett kvalitetsfönster från ERA Fönster, framtaget för snabb och smidig installation vid fönsterbyten.

Novoferm

Garageportar

En takskjutport från Novoferm gör det extra trevligt att komma hem. Med ett enkelt knapptryck öppnas porten och ger dig känslan av att vara välkommen.

Garageportar
Oknoplast
Oknoplast

Underhållsfria PVC-fönster av högsta kvalitet

Tillsammans med Oknoplast kan vi på Jämtfönster erbjuda fönster av högsta kvalitet. Oknoplast är idag en av Europas största producenter av PVC-fönster och med 22 års erfarenhet på marknaden ligger företaget i framkant jämfört med konkurrenterna.