Steg för steg i ett­ fönsterbyte

Kostnadsfritt hembesök

Hembesök och offertförslag med fast pris

Våra fönstermästare kommer personligen hem till dig och vi planerar tillsammans och hittar den bästa lösningen för ditt hus till ett fast pris. Vid godkänd offert får ni även ett planerad leveransdatum. Genom Wasa Kredit kan vi erbjuda fördelaktiga finansieringslösningar.

Hembesök
Specialtillverkning

Specialtillverkning efter funktion och tillval

Våra fönster och dörrar utgår från grundmodeller och speciallbyggs utifrån måtten som tas i samband med hembesöket och de val av tillbehör, som persienner, myggnät och specialglas du gjort.

Montering & installation

Ut med de gamla och in med de nya

När dina fönster är färdigtillverkade kommer våra montörer ut till dig och tar ut och installerar de nya fönsterna inklusive fönsterbleck, bänk och lister. När vi är klara så erbjuder vi att frakta bort de gamla fönsterna och vi står för miljöavgifterna.

Montering
Genomgång och utvärdering
Genomgång och utvärdering

Tillsammans går vi igenom arbetet och produkterna

När installationen är genomförd går montören igenom arbetet tillsammans med dig och visar produkterna och hur de fungerar. Vi säkerställer i detta steg att leverans och montering motsvarar det som du beställt. Vi hjälper dig även med ROT-avdraget.

Generösa garantier

Lika trygg som du kan vara när vi utför arbetet, kan du också vara i framtiden. Vi lämnar 30 års garanti mot röta för aluminiumklädda fönster från ERA Fönster. Och 20 års garanti för träfönster från ERA Fönster. Dessutom lämnar vi alltid 10 års garanti på montage. Betalning sker först när arbetet är slutfört och som en hjälp på vägen finns även möjlighet till att dela upp fakturan.

Finansiering

I samarbete med Wasa Kredit

Vi samarbetar med Wasa Kredit, ett finansbolag inom läns­försäkrings­gruppen. Wasa Kredit erbjuder finansieringstjänster till både företag och privatpersoner inom leasing, hyra och avbetalning samt lån och kontokortskrediter till privatpersoner.

Skattelättnad genom ROT-avdrag

Från och med den 1 juli 2009 gäller fakturamodellen. Det innebär att du som köpare får skattelättnaden direkt vid köpet av tjänsten. Du betalar 70 % av arbetskostnaden till oss och vi begär resten från Skatteverket.

finansiering